19 juli 2010

Ledig..Wiie

Så var de lite ledighet från jobbet igen. Men sen är de jobb jobb jobb som gäller 7 dagar i rad innan de bli besök av syster och Petros från Stockholm. Då blir de restaurangbesök på bastard och annat skoj.
Imorgon är älsklingen också ledig och då ska vi ha en heldag med mys. Några måsten som att byta våra rullgardiner (som inte alls såg ut som på bild), titta på sängramen vi förmodligen beslutat oss för och sen blir de kiviks marknad och picnik i de gröna om vädret tillåter.
Idag har de varit en stund på stan med Ems och sen packat en "hel" låda inför flytten. Kan inte lådorna packa sig själv?? De hade varit så praktiskt. Ska nog uppfinna en robot som kan vara min personliga slav.
Sitter bara och väntar på att klockan ska bli 23 så min ljuvliga Mr.B sätter nyckeln i dörren. Den underbaraste känslan på dagen då fjärilarna flyger omkring i min mage.
Har lyckats ha konstiga människor ute på långa bryggan. Först var de en dam som dök upp när de var abonnerat för fest och kunde inte hur mycket vi förklarade förstå varför hon inte kunde sitta hos oss och dricka vin. Hon blev så arg och vägrade i princip att gå därifrån. Hon ville att vi skulle servera henne i alla fall och krävde att vi bara skulle abonnera ut delar av restaurangen. Haha, ja de finns allt bra roliga människor i denna världen. Sen har vi min "favorit", en 30 + kvinna som är totalt skruvad. Hon vill inte ha armbandet till kallbadet runt handleden för hon vill inte se ut som en sjukhuspatient (alla andra har ju de där bara). Sen var gång hon är hos oss (tack och lov inte allt för ofta) så har hon så mycket krav och synpunkter. Hur står hennes man ut?? (För han är faktiskt trevlig). Ja vad ska man säga ledighet är skönt. Inga knäppisar, inga översocial eller otrevliga människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar