02 juli 2011

Update

Helg igen och vi är inne i juli. Juli börjar med att bjuda på dåligt väder. Idag har det fullkomligt öst ner men nu har det slutat och förhoppningsvis förblir det uppehåll tills jag har varit och handlat. Sen kan det regna bäst det vill.
Igår hade vi fredags mys med Mr.Bs kyckling pasta med soltorkade tomater och basilika (gudomligt god) och gott rött vin. Vi drack Cantina Zaccagnini 99:- på bolaget. Det är ett lätt rött vin med högsyra. Var väldigt gott och lättdrucket. Passade bra med våran mat. Rekommenderas att både ge i present (flaskan är väldigt fin) och att själva drick så klart.

I torsdags var vi och promenerade vid kullaberg där kullens fyr ligger. Vi var ute och gick i ca 2 timmar hela lilla familjen. Champagne gillade det fram tills det att det började blåsa så himla mycket. Vi valde kanske inte det bästa vädret att åka på utflykt i men det var super mysigt ändå och perfekta vandringsstigar. Bra markerat och alla olika längder man kunde välja. Vi kommer nog åka dit fler gånger.
Såg en äcklig jäkla kopparsnok under vår lilla promenad och en albino skogs snigel. De kan inte vara vanliga.
Idag ska det lagas pastitio (hoppas att den blir bra) och så ska vi dricka lite vin, blir vitt eftersom det ska vara en skvätt vitt vin i maten. Blir Italienskt även idag.
Nu väntar vi mest på att Mr.B ska komma hem så vi kan ha lördagsmys med.
Helgen ser ut att bli enabrt lugn och inte så bra väder. Men vem behöver sol?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar