26 november 2010

Svårt att somna om

Älsklingen gick upp för några timmar sen. Blev tomt i sängen och jag kan inte somna om. Jag har googlat. Blir trött i både huvud och ögon. Kanske man lyckas sova någon timme till innan klockan ringer. Idag är de en del saker på listan...igen. Tvättning, bädda till Mr.Bs söta och så ska de bakas, middag ska planeras och göras. Och i mellan allt detta så kommer de nog dyka upp lite annat.
De är faktiskt inte så konstigt att jag inte kan sova för vi har dålig karaktär. Båda 2 lika mycket. Vi lade oss för en liten power nap men kom aldrig upp igen så vi somnade runt 17-18 tiden. Andra gången denna veckan vi har så dålig karaktär. Men skönt är de. Tror jag är väldigt psykiskt utmattad och min kärlek har ju varit uppe tidigt flera dagar i rad.
Har dock sovit väldigt oroligt i natt och haft löjligt ont. Kan inte sova på höger sida. De stör mig. Jag har en kudde att luta magen på och då kan jag nog i allafall ligga på höger sida i någon timme. Vaknade inatt av att jag sa nej nej nej flera gånger (jag pratar ju aldrig i sömnen). Tur jag minns vad jag drömde i allafall. Jagade en dvärg och han tog hissen vilket lämnade trapporna till mig men jag var för gravid för att orka ta mig verken upp eller ner i trapporna. Så då blev jag tydligen helt förtvivlad. Så då tolkar jag hela drömmen kan bli spännande att se vad den betyder:
Jag är ängslig vad komma ska, jag ska få en oväntad kärleksupplevelse. Jag kommer träffa en elak människa. Jag har längtan efter ett barn (ja de är klart, mitt eget längtar jag otroligt mycket efter). Jag kommer ut på en resa (kan ju tolkas bokstavligt eller så kan man ju vara på en mental resa). Jag lider av mindervärdeskomplex och känner mig otillräcklig Jag strävar mot nya mål och vill förändra min tillvaro. Jag kommer finna lycka och jag är i behov av kärlek och ömhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar