30 november 2010

Snö och kyla

Julstämningen börjar hitta in till lady S och Mr.B. Lite små detaljer kvar sen är de klart och vid Lucia när vi ska ha julstök kommer de inte bara se juligt ut utan även dofta jul. Med 1:a advent kom även kylan. Var kom den ifrån? Tyckte att de var ovanligt varmt innan och nu är de ovanligt kallt. Men me like. Mysigt med snön som knastrar under skorna och kylan som biter i kinderna. Vem behöver rouge? Bara att kliva ut så är de klart. Härligt.
Skyltsöndagen var en besvikelse men Mr.Bs söta vart nöjd och de är de viktiga. Hon besökte tomten, red ponny, åkte karusell och gjorde julpyssel. Fanns inte mycket mer man kunde göra. Sen åkte vi hem gjorde middag och väntade in Mr.B som missade hela dagen då han serverade champagne till VIP kunder.
Idag har de varit full rulle. Gick hemifrån vid 12 och är precis hemkommen. Ska snart värma mig med en varm dusch och sen mysa ner mig i soffan. Ikväll blir de film mys med kärleken och Indiana Jones (har inte sett filmerna och de är tydligen något man måste så nu är de inbokat av Mr.B).
Lite julklappar är införskaffade och en fika med syster är också gjord. Mysigt.
December imorgon. Min favorit månad. Hoppas att den blir bra och mysig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar