18 december 2009

Slow motion

Jag gör inget mer än sover känns de som. Jag har sovit ca 24 timmar på 2 dygn. Ändå går dagarna i slow motion och varje dag känns som en evighet. Och fast jag sover som aldrig förr så får jag höra att jag ser så trött ut. Kan ju bero på att mina ögon är svullna och röda.
Jag glömmer äta så stirrar därför konstant på klockan för att se om jag borde stoppa i mig något eller om jag kan strunta i de ett tag till. Ett mål om dagen räcker gott och väl. Har inte lagat mat på en evighet men ikväll ska jag inte kliva utanför dörren. Julbord med föreningen idag, har inte anmält mig, vet liksom inte om jag orkar socialisera mig med mina grannar. Men fick mail om att man alltid är välkommen ner bara de att maten inte räcker. Så hinner jag drabbas av någon sällskaps ångest innan Mr B dyker upp med sällskap och flaska vin så är de ju bara att kila ner.
Har sett allt som finns att se på tv, har slagit in julklappar även om jag inte har julpapper, de är skickligt. Hittade en riktigt fin present till syster. Hoppas nästan på att hon inte ska gilla den så jag ta den. Hihi.
Jag har varit ledig i 2 dagar och redan nu känns de konstigt att inte ha något att göra. Imorgon ska jag baka. Måste bara låna bakform av någon för jag äger ju typ inget själv.
Jag har fått sällskap av LP under dagen och han ger mig alltid ett leende på läpparna. Hur han fortfarande står ut med mig förstår jag inte riktigt men jag är givetvis glad över att han gör de.
Mitt sjukintyg lär komma på måndag och då ska jag ut till underbara Burlöv till älskade McD för att lämna de samt att chefen vill prata lite med mig. Vet inte vad vi ska prata om bara. Just nu kan inte hon göra så mycket för mig, tyvärr är de nog inte så många som kan de.
Nä nu ska jag lägga mig framför tv-n igen och zappa eller kanske avancera till att läsa ett kapitel eller 2 i livstid av Dean Koontz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar