24 april 2011

Påsk

Så igår var det påskafton. Då bar det av till Ystad med Champagne och Ems. Mr.B jobbade tråkigt nog så inget påskfirande med älsklingen. Ystad var ganska kallt gemfört med Malmö men det var mysigt ändå. Åt god mat och var mätt som en plätt när jag åkte därifrån.
Hade en mindre bra kväll/natt men allt kan kanske inte alltid vara bra? Även om det är något man alltid önskar, alltså att allt alltid är tipp topp.
Fick ett fint påskägg av Ems där det låg en snygg bikini. Wiiie, lycka. Nu ska man bara bli smal och snygg. Så kan man visa sig bland folk i en bikini.
Påskdagen har för mig inneburit en massa saker att göra. Tvätta, dammsuga, städa toaletten, möblera om blommorna (då rosmarinen håller på att dö, någon med gröna fingrar som kan ge tips på första hjälpen på rosmarin?), handlat, gjort hemmagjorda purer till Champagne, vikt tvätt och försökt hinna med några minuter i solen. Nu har kvällen kommit och här sitter man och bara väntar på att tiden ska gå så att Mr.B kommer hem. Då blir det mat, mys och vem vet kanske film med?
Mandys pojkvän som varit spårlöst försvunnen har hittats, tyvärr kom han inte hem välbehållen som man hoppats utan han hittades i en av Göteborgs kanaler. Mina tankar finns hos Mandy och Tonys familj. Jag beklagar sorgen....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar