30 januari 2011

En helg

Ibland är inte livet så enkelt som man önskar. Alldeles för ofta uppstår de missförstånd och situationer som man hade kunnat slippa. Man försöker alltid och man gör alltid sitt bästa. Ibland räcker inte de till, men gudarna ska veta att man försöker och allt man gör, gör man för att man vill väl.
Idag har Ems fyllt år så dagen har spenderats hos henne med lunch med mamma och Göran som var på besök från Stockholm för att hälsa på lilla Champagne, tårta med pappa och Lotta och sen pratstund med hennes vänner. Champagne älskar allt vad de heter när hon får vara i centrum. Någon som myser med henne hela tiden. Helgen gick för snabbt men nu är den över och imorgon börjar ny vecka. Veckan börjar med BVC besök. Sen till helgen blir de Smålands trip. Ska bli mysigt, tror att de kommer göra gott.
Igår var vi ute och åt på La Casita med mamma och Göran, första gången vi var där. Ser otroligt mysigt ut när man går förbi och maten låter så god men det var faktiskt en besvikelse. Maten var inte värd pengarna, beskrivningen överstämde inte med verkligheten Innan vi gick till restaurangen gick vi till Rosen och vilka fantastiska drinkar de hade. Dit vill jag absolut igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar