11 mars 2011

Lite snabbt

Att vara mammaledig gör att det inte är speciellt mycket action i ens liv. Vad händer som man kan berätta om? Låt mig berätta det, inte mycket, inte mycket alls faktiskt. Men det kan bara bli mer action i livet. Just nu har det mest varit en massa måsten. Men det kanske också kan börja närma sig ett slut.
Lite händer det dock. Igår var jag med J.M och fikade på mormors. Champagne var snäll/stygg nog att sova hela fikan. Snäll tycker mamma och stygg tycker J.M som hade velat se mer än toppen på hennes huvud på henne. Det var mysigt att ses och snacka lite skit.
Idag blev det BVC och bank besök. Nu är allt i allafall gjort och jag hoppas få slippa öresunds banken föralltid! Har aldrig varit med om en sämre bank. Otroligt att de har några kunder överhuvudtaget.
Det har varit fullkomligt cp väder idag. Åska med hagel och snö följt av lite mer snö och sen strålande sol. Väljer att behålla solen.
Har hunnit med ett snabbis samtal med Tess innan mobilen fullkomligt flippade ut och sen ringde mamma för att höra hur det var med sitt lilla barnbarn.
Tänk att det är helg igen. Går inte veckorna löjligt snabbt?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar