12 april 2010

Ambitiös

Så var fönster putsade, golv moppade, kläder tvättas, lägenheten vädrad, sängen nybäddad och täcken och kuddar nytvättade och inte nog med de så är alla blommor duschade så de enda som saknas nu för att de ska vara perfekt är lite snitt blommor, tror jag är lite sugen på rosor i detta nu sen saknas bara mitt element så är tillvaron så gott som perfekt.
Sitter nu med en kopp te framför mig, granatäpple från Istanbul ska bli spännande att smaka. Färgen skrämmer mig lite, kan inte klassas som verken rött, grönt, svart eller vitt te. Men here I go och tar mig en zipp. Mm, gott! Allt som saknas är en skvätt mjölk. Blir handla hem efter Wien. Nu håller jag tummarna för att Mr.B ska ogilla teet så jag kan ha de för mig själv...hihi. Nä sanningen är den att jag väldigt gärna delar med mig för om de tar slut så har jag en anledning att boka en resa till Istanbul. Jeay.
Nu kokas de makaroner som blir frukost och lunch. Kom på att de var alldeles för längesedan jag åt.
De är strålande väder och solen lyser så fint in genom mina rena fönster. Mr.B ringde mitt i fönsterputsningen och börjar glatt berätta alla nackdelar med att bo på första våningen speciellt ut mot en stor gata. Snäll som jag är berättade jag inte alla nackdelar med att bo på fjärde våningen utan hiss när man ska flytta och de redan är 2 som insett att de är sååå upptagna just den dagen (när de nu kan tänkas vara). Kanske vi t.o.m är upptagna med att fika med varandra så kan vi dyka upp när de andra är klara. De är ju trotts allt inte mycket som ska flyttas. Finns andra nackdelar med fjärde våningen uta hiss med som t.ex jobbigt att gå upp och ner i trapporna, en annan har bara en halvtrappa att bestiga var gång man lämnar lyan.
Varför älskar man sitt hem så mycket när de är nystädat och fint? Kan de inte vara så jämnt? Vill bara att kvällen ska komma så jag kan lämna lägenheten för god mat och vin vin och vin. Tittar bara på klockan och undrar om inte torkningen kan vara klar snart. Så kul är de inte att tvätta.
Nu makaroner dags och lite TV.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar